Усі результати пошуку →
    По вашому запиту нічого не знайдено. Уточніть свій запит
    phone
    Телефони
    по Україні
    (044) 377-51-55
    Напишіть нам
    Написать в Telegram
    2
    Укр
    • Графік роботи кол-центра: 9:00 - 19:00
    • Графік роботи магазинів:
      • м.Київ, вул. Ушинського, 1: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м.Київ, пр-т Академіка Палладіна, 24: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м.Київ, вул. Довженко, 1: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м.Київ, пр-т Степана Бандери, 8: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м. Київ, вул. Гетьмана Павла Полуботка, 90A: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м. Київ, вул. Срібнокільська, 5Б: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: Вихідний
      • м. Київ, Печерська пл., 1: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: Вихідний

    Блог, Рубрика - Статті

    Фільтри
    Як підключити смарт-приставку
    В блозі АКС ми вже розповідали, як правильно вибрати якісний медіаплеєр, що повністю відповідатиме вашим запитам. Але щоб техніка коректно працювала, її необхідно правильно підключити. Ви отримали замовлення, розпакували гаджет і не знаєте, що робити далі? Тоді ця стаття для вас!
    Як наклеїти захисне скло
    Захисне скло — надзвичайно корисний аксесуар, який не варто ігнорувати всім власникам гаджетів. Загартоване захисне скло навіть високої якості можна купити недорого. Але для початку експлуатації його потрібно встановити на дисплей смартфона або планшета. У цьому матеріалі блог АКС розповість, як правильно наклеїти скло на екран пристрою, і яких помилок при цьому варто уникати.
    Збірка ігрових ПК: як зібрати собі ігровий комп'ютер
    Любителі відволіктися від побутових проблем, поринувши в атмосферу віртуальних битв і головоломних квестів, відмінно знають, що для повноцінного геймінга знадобиться відповідне технічне оснащення. Про основні моменти вибору підходящого для ігор комп'ютерного заліза поговоримо в цій статті блогу АКС.
    Що робити, якщо телефон не включається
    Зручний і функціональний смартфон — невід'ємна частина сучасного життя. Але навіть якісний фірмовий гаджет в один далеко не прекрасний момент може піднести неприємний сюрприз і просто перестати працювати. Про те, чому телефон може перестати включатися, і як виправити основні причини несправностей, розглянемо в цій статті блогу АКС.
    Як вибрати акумулятор до телефона
    Хоча останні моделі мобільних телефонів стають все більш вдосконаленими, вразливі місця в них були, є і, напевно, будуть в подальшому. І одним з таких вузьких місць є акумулятор телефона. Швидкий природний знос, обумовлений недоліками сучасних технологій виробництва, призводить до необхідності міняти АКБ через рік-два після початку експлуатації. Про те, як вибрати новий акумулятор для смартфона, ви дізнаєтеся з нової статті блогу АКС.
    Види клавіатур за будовою клавіш та інші особливості конструкції
    При виборі клавіатури більшість користувачів звертають увагу на тип підключення, дизайн, розташування кнопок/розкладку. А ось особливості конструкції зазвичай відходять на другий план. І це при тому, що саме внутрішня будова клавіш впливає на довговічність пристрою і зручність роботи з ним. Тому в цій статті блогу АКС розберемо основні види клавіатур за типом кнопок, їх переваги і недоліки.
    SSD vs HDD — чим відрізняються і що краще
    На ринку накопичувачів для комп'ютерів і ноутбуків представлені два типи дисків — твердотільні SSD і вінчестери HDD. У чому різниця між ними, плюси і мінуси кожного виду пристроїв і що краще вибрати, розглянемо в новій статті блогу АКС.
    Що таке touch screen (тачскрін) смартфона і як він працює
    Смартфони та інші пристрої з сенсорними екранами щільно увійшли в повсякденне життя. Але звично свапая або тапая по дисплею, ви напевно замислювалися, чому гаджет реагує на команди. Для допитливих користувачів, яким цікаво, як влаштований тачскрін і як він працює, блог АКС підготував цей матеріал.
    Стандарти захисту смартфонів від пилу і води
    Водонепроникний або вологозахищений телефон? А може, з захистом від пилу? Розбираємося в стандартах захисту смартфонів IP67 і IP68 в новій статті блогу АКС.
    Як вибрати паяльну станцію: види та особливості обладнання для пайки
    Якщо при регулярній пайці складних плат або ремонті електроніки функціональності паяльника вам недостатньо — варто задуматися о придбанні паяльної станції. Ключові моменти вибору паяльного обладнання розглянемо в цій статті блогу АКС.
    Короткий огляд цифрового тюнера Т2 World Vision T62A LAN
    Відмова від аналогового ТБ і кодування супутникових каналів в Україні викликали великий попит на цифрові тюнери стандарту Т2. У цьому огляді блогу АКС пропонуємо читачам розібратися з ключовими особливостями однієї з найвдаліших моделей ресиверів World Vision — спеціальної версії T62A LAN.
    Вибір SSD для ноутбука: основи, тонкощі та підводні камені
    Новий SSD-диск може значно прискорити роботу навіть старого ноутбука. Про те, як правильно вибрати твердотільний накопичувач для вашого лептопа, які характеристики врахувати в процесі вибору та корисні поради від AKS.ua читайте в <a href="https://www.aks.ua/uk/blog/vybor-ssd-dlya-noutbuka-osnovy-tonkosti-i-podvodnye-kamni.html">статті</a>
    Без чохла як без рук
    З цієї статті Ви дізнаєтесь які існують чохли для мобільних телефонів (їх типи, особливості, рівні захисту гаджета, зовнішнє оформлення) і зможете вирішити, який захисний аксесуар максимально підходить саме Вам! <a href="https://www.aks.ua/uk/blog/bez-chehla-kak-bez-ruk.html">Читати статтю</a>
    Догляд за акумулятором телефону
    Акумулятори (АКБ) смартфонів відіграють важливу роль у нашому повсякденному житті, живлячи наші пристрої та підтримуючи зв'язок. Проте їхньому належному догляду часто не приділяється належної уваги, що призводить до скорочення часу автономної роботи та проблем з продуктивністю. У цій статті блогу інтернет магазину AKS.ua ми докладно розглянемо найкращі методи догляду за батареєю смартфона та надамо додаткові відомості про оптимізацію роботи батареї.
    Зарядка  гаджетів у 2024: путівник по сучасним зарядним рішенням
    Сучасний ринок переповнений різними видами зарядних пристроїв. Вони різняться за потужністю, компактністю, видом зарядки, інтерфейсом та брендами. Також були створені нові типи зарядних пристроїв, завдяки яким ви можете заряджати смартфони, планшети та ноутбуки іншими методами. Щоб вам було простіше розібратися в різноманітності зарядок, пропонуємо ознайомитись з цією статтею блогу АКС.
    Як обрати захисне скло для смартфона
    Багато хто задається питаннями, чи потрібне захисне скло на екран смартфона, чим скло допоможе? Основні відповіді на ці питання розглянемо в цій статті блогу АКС
    Як замінити захисне скло на телефоні
    Смартфон — річ, яку хочеться максимально захистити від механічних пошкоджень, забезпечити тривалу і стабільну експлуатацію. У цьому питанні допоможе захисне скло. Про те, як зняти старе і приклеїти нове захисне скло на екран телефона, піде мова в цій статті.
    Доступні флагмани: короткий огляд Samsung Galaxy S10 Lite і Galaxy Note10 Lite
    У найближчі дні на ринок вийде відразу дві новинки від південнокорейського гіганта Самсунг: лайт-версії торішніх флагманів Galaxy S10 і Galaxy Note10. В очікуванні їх появи у продажу блог АКС підготував невеликий огляд цих моделей смартфонів.
    Як вибрати чохол для планшета
    З планшетом можна легко зайти в інтернет, послухати музику або подивитися відео. Але іноді вони випадають з рук і можуть серйозно постраждати. Щоб цього не сталося, варто захистити гаджет чохлом. Про те, які бувають види чохлів для планшетів і як їх вибирати, ви дізнаєтеся з цієї статті.
    Як вибрати кронштейн для телевізора?
    Кронштейн для телевізора — доступний метод надійно зафіксувати ТВ в зручному для перегляду положенні. Які моделі кріплень представлені на ринку і як вибрати оптимальний варіант, розбираємося в цій статті блогу АКС.
    Як вибрати відповідний роутер
    Якщо у вас немає спеціальних професійних навичок і знань, вибір відповідного маршрутизатора може здатися непростим завданням. Як не помилитися і врахувати всі нюанси перед придбанням роутера, AKS.ua розповідає в цьому матеріалі.
    Як вибрати термос
    Термос — проста і доступна можливість в будь-який момент насолодитися гарячим чаєм або прохолодною водою в спеку. Про те, які бувають термоси і як вибрати відповідний, ви дізнаєтеся з цієї статті блогу АКС.
    Як вибрати ліхтарик?
    Про те, що таке ліхтарик, довго розповідати немає сенсу, у загальних рисах це відомо навіть тим, хто ними практично не користувався. А ось про те, як правильно вибрати ліхтар, рідко знають навіть досвідчені користувачі. Блог АКС пропонує розібратися з питанням в цій статті.
    Відмінності між репліками і оригінальними дисплейними модулями для iPhone
    При ремонті дисплея iPhone користувачам потрібно вирішити: ставити оригінальну запчастину чи репліку. Як відрізнити одне від іншого, ви дізнаєтеся з цієї статті блогу АКС — третьої частини циклу матеріалів, присвячених оригіналам і копіям комплектуючих Apple.
    Види копій дисплейних модулів для iPhone
    При ремонті гаджетів Apple користувачам потрібно вирішити: ставити оригінальну запчастину чи репліку. Які види копій комплектуючих є на ринку, і чи гідні вони уваги користувачів, ви дізнаєтеся з цієї статті блогу АКС — другої частини циклу матеріалів, присвячених оригіналам і копіям комплектуючих Apple.
    Apple та оригінальні комплектуючі: міф чи реальність
    При ремонті гаджетів Apple, включаючи заміну дисплея, користувачам потрібно вирішити: ставити оригінальну запчастину чи репліку. Чому це так важливо в рамках екосистеми бренду, розберемо в цій статті блогу АКС — першої із циклу матеріалів, присвячених оригіналам і копіям комплектуючих Apple.
    Xiaomi Redmi Note 8T — кращий бюджетний смартфон 2019 року?
    Середина листопада — очікуваний час старту продажів смартфона Xiaomi Redmi Note 8T. Новинка викликала чималий ажіотаж користувачів і обіцяє стати кращим бюджетником 2019 року. Звідки стільки інтересу, розбираємося в статті.
    Mobvoi TicWatch Pro: короткий огляд
    Основні переваги та недоліки смарт годинника Mobvoi TicWatch Pro
    Рятуємося від спеки в обіймах кондиціонера
    Все, що потрібно знати про управління кондиціонером. Основні режими і умовні позначення на пульті. Налаштування універсального пульта ДК. Що робити, якщо пульт вийшов з ладу. Відповіді в <a href="https://www.aks.ua/uk/blog/spasaemsya-ot-zhary-v-obyatyah-kondicionera.html">статті</a>.
    Xiaomi Mi Smart Band 4
    Світло побачила чергова новинка від китайського бренду Xiaomi. На цей раз світової громадськості був представлений оновлений багатофункціональний годинник Xiaomi Mi Smart Band 4. Якими перетвореннями хочуть здивувати нас інженери з піднебесся? <a href="https:uk/blog/mi-band-4.html">Читати статтю</a>
    Показати ще 1 стаття

    Відгуки

    • Стандарти захисту смартфонів від пилу і води Стандарти захисту смартфонів від пилу і води

      Ivan ( 05-05-2020 )

      Здравствуйте! Так случилось, что мой смартфон попал в песок и перестал работать. В ремонте сказали что будут чистить в ультразвуковой ванне, мой зоркий глаз увидел название этого агрегата ( титан ультрасоник), очень боялся что телефону после такой чистки будет "капут". Но ничего. отработал еще три года. Это я к тому, что попадание пыли и воды не катастрофа

    • Короткий огляд цифрового тюнера Т2 World Vision T62A LAN Короткий огляд цифрового тюнера Т2 World Vision T62A LAN

      Маслов Олександр ( 02-04-2020 )

      Вітаю ! У зв'язку з фінансовими труднощами вирішив відмовитися від кабельного телебачення. Знайшов на вашому сайті цей приймач. Прошу допомоги : можете вказати повний комплект устаткування для прийому ТБ на телевізор ? У мене їх два, готовий купити у Вас; прошу повідомити, де можу переглянути канали, які зможу прийняти цим пристроєм

    • SSD vs HDD — чим відрізняються і що краще SSD vs HDD — чим відрізняються і що краще

      Віктор ( 13-03-2020 )

      Отличная статья. Информативно.

    • SSD vs HDD — чим відрізняються і що краще SSD vs HDD — чим відрізняються і що краще

      Дмитрий ( 13-03-2020 )

      Доступно и понятно. Большое спасибо!

    • Відмінності між репліками і оригінальними дисплейними модулями для iPhone Відмінності між репліками і оригінальними дисплейними модулями для iPhone

      Леонид ( 03-12-2019 )

      Цены на оригинальные дисплеи и копии могут отличаться в два, а на старших моделях и в три раза. Есть ли способ сэкономить и купить дисплей нормального качества за приемлемую сумму?

    • Xiaomi Mi Smart Band 4 Xiaomi Mi Smart Band 4

      Roman Anckevich ( 24-10-2019 )

      Скажите пожалуйста будет ли работать с телефоном prestigio wize q3? спасибо