Усі результати пошуку →
    По вашому запиту нічого не знайдено. Уточніть свій запит
    phone
    Телефони
    по Україні
    (044) 377-51-55
    Напишіть нам
    Написать в Telegram
    2
    Укр
    • Графік роботи кол-центра: 9:00 - 19:00
    • Графік роботи магазинів:
      • м.Київ, вул. Ушинського, 1: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м.Київ, пр-т Академіка Палладіна, 24: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м.Київ, вул. Довженко, 1: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м.Київ, пр-т Степана Бандери, 8: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м. Київ, вул. Гетьмана Павла Полуботка, 90A: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м. Київ, вул. Срібнокільська, 5Б: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: Вихідний
      • м. Київ, Печерська пл., 1: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: Вихідний
    Фільтри

    Топ 5 автотримачів 2019

    Підбиваючи підсумки минулого року, команда АКС не могла не звернути увагу на зростаючу популярність таких девайсів, як автомобільні утримувачі смартфонів. Це цілком логічно, адже хоча ПДР і не дозволяють говорити по телефону за кермом, функціональність смартфонів дозволяє використовувати їх в якості навігатора, відеореєстратора, та й просто іноді необхідно стежити за вхідними повідомленнями і викликами навіть під час поїздки. Проаналізувавши потреби ринку, ми відібрали найбільш популярні товари, і тепер пропонуємо вашій увазі найкращі автотримачі для телефонів — моделі 2019 року.

    Зміст

    1. Baseus Small Ears Series Magnetic Bracket (Vertical type) — стильний блиск металу
    2. Hoco CA28 Happy Journey Black — оптимальний варіант для гладких поверхонь
    3. Baseus Small Ears Series Magnetic Car Air Vent Mount with Cable Clip Black (SUGX-A01) — ергономічність і компактність
    4. Baseus Metal Wireless Charger Gravity Car Mount Black (WXYL-B0A) — елегантна якість
    5. Xiaomi MI QI Car Wireless Charger 20W Black (WCJ02ZM) (GDS4108CN) — 0 проблем із зарядом
    6. В якості бонусу — дві моделі автотримачів з оригінальним кріпленням

    Ми постаралися зробити список максимально різноманітним, щоб підібрати підходящий варіант змогли навіть самі вимогливі користувачі. При цьому врахували загальні тенденції ринку, які показують затребуваність автомобільних тримачів смартфонів з магнітним принципом утримання мобільного і бездротовою зарядкою.

    Baseus Small Ears Series Magnetic Bracket (Vertical type) — стильний блиск металу

    Baseus Small Ears Series Magnetic Bracket - лінійка автотримачів з широким вибором кольорів корпуса.

    Магнітний автотримач Baseus Small Ears Series Magnetic Bracket (Vertical type)

    Салон гламурної червоної машинки, представницького седана або брутального позашляховика — для автотримача Baseus Small Ears Series Magnetic Bracket (Vertical type) знайдеться місце в будь-якому. Адже модель випускається в чотирьох колірних варіантах: чорному, червоному, сріблястому і золотистому. Кожне з рішень порадує стильним металевим блиском. Але звичайно, у наш ТОП модель потрапила не тільки через зовнішній вигляд.

    Автотримач кріпиться за допомогою клейкої основи. Як правило, його встановлюють на торпедо, але не варто обмежувати фантазію, надійна фіксація можлива на багатьох поверхнях.

    Телефон на тримачі утримує потужний магніт. В якійсь мірі це навіть недолік — фіксація настільки надійна, що для того, щоб зняти гаджет з платформи Baseus Small Ears Series Magnetic Bracket (Vertical type), потрібно докладати зусилля. Положення екрану вибирайте самостійно — шарнір дозволяє налаштувати будь-який кут огляду.

    Hoco CA28 Happy Journey Black — оптимальний варіант для гладких поверхонь

    Автотримач Hoco CA28 Happy Journey Black відмінно виглядає на лобовому склі.

    Автотримач магнітний Hoco CA28 Happy Journey Black

    CA28 Happy Journey виробництва Hoco — це монолітний магнітний автотримач з вакуумною присоскою для кріплення на скло або торпеду автомобіля. Проста і надійна конструкція дозволяє витримати навіть наші далеко не кращі траси. А компактні габарити і лаконічний дизайн корпусу легко впишуться в інтер'єр салону машини. У разі необхідності тримач просто відклеїти, слідів від присоски не залишається.

    Смартфон кріпиться на тримач за допомогою потужного магніту. Ширину пристрою нічого не обмежує, і хоча вагу великих планшетів CA28 Happy Journey витримає навряд чи, смартфон не впаде навіть при їзді по вибоїнам. Чохол при цьому знімати не потрібно. Положення екрана можна змінити і зафіксувати за допомогою регулювального коліщатка.

    Окремо варто відзначити охолоджуючий металевий кліпс, що працює в якості радіатора.

    Baseus Small Ears Series Magnetic Car Air Vent Mount with Cable Clip Black (SUGX-A01) — ергономічність і компактність

    Baseus Small Ears Series Magnetic Car Air Vent Mount with Cable Clip утримає і телефон, і кабелі до нього.

    Автотримач магнітний Baseus Small Ears Series Magnetic Car Air Vent Mount with Cable Clip Gold (SUGX-A0V)

    Невеликий автотримач Baseus Small Ears Series Magnetic Car Air Vent Mount with Cable Clip кріпитися на вентиляційну решітку за допомогою затискача. Шарнірна конструкція забезпечить зручне положення телефону в процесі використання. Колір моделі легко підібрати під оформлення салону — доступні чорний, золотистий і сріблястий корпуси.

    Спосіб утримування телефону — магнітний. Таке кріплення має як плюси, так і мінуси. З одного боку — вам знадобитися додаткова спеціальна пластина, яку потрібно наклеїти на корпус гаджета. Або ж чохол з металевими вставками/наклеєною пластиною. Але при цьому магнітне кріплення не обмежує ширину девайса — автотримач підійде і для всіх моделей смартфонів, і для невеликих планшетів. І так, магніт ніяк не впливає на працездатність гаджетів, не шкодить акумулятору.

    Також передбачено дві кліпси з боків для кріплення кабелів. Враховуючи, що бездротової зарядки тут немає, оснащення напевно буде затребуване. Кабель зарядки не буде бовтатися, його розміщення можна організувати максимально ергономічно і зручно.

    Автомобільний тримач Baseus Small Ears Series Magnetic Car Air Vent Mount не може похвалитися багатою функціональність. З іншого боку, ми не дарма включили модель у наш ТОП, адже це універсальний компактний пристрій з ціною менше 10 доларів.

    Baseus Metal Wireless Charger Gravity Car Mount Black (WXYL-B0A) — елегантна якість

    В першу чергу в дизайні Baseus Metal Wireless Charger Gravity Car Mount привертає увагу платформа для бездротової зарядки.

    Автотримач з бездротовою зарядкою Baseus Metal Wireless Charger Gravity Car Mount Black (WXYL-B0A)

    Автотримач Baseus Metal Wireless Charger Gravity Car Mount підкуповує високою функціональністю і елегантним зовнішнім виглядом. Модель об'єднує власне тримач для гаджетів шириною від 4 до 6.5 дюймів і бездротову зарядку.

    Кріпиться автотримач на вентиляційній решітці за допомогою затискача. Смартфони утримуються під власною вагою — телефон тисне на нижню пластину, та, в свою чергу, за допомогою шестерень стискає боковини і вони притискають гаджет. Система надійна і саморегулюється, закріпити смартфон можна одним рухом руки.

    Конструкція Baseus Metal Wireless Charger Gravity Car Mount зсередини наочно показує надійність системи.

    Шарнір дозволяє легко орієнтувати екран в будь-яку сторону.

    Baseus Metal Wireless Charger Gravity Car Mount сумісний з більшістю смартфонів, наприклад, такими популярними моделями, як iPhone X, iPhone 8 або Samsung Note 8.

    Корпус виготовлений з поєднання пластика, алюмінію і скла. Тому навіть після тривалої експлуатації збереже стильний зовнішній вигляд. Вибрати можна один з трьох кольорів — чорний, червоний або сріблястий.

    Xiaomi MI QI Car Wireless Charger 20W Black (WCJ02ZM) (GDS4108CN) — 0 проблем із зарядом

    Xiaomi MI QI Car Wireless Charger 20W Black - автотримач з максимально широким функціоналом. Майбутнє вже настало!

    Автотримач с автозатисканням, з бездротовою зарядкою Xiaomi MI QI Car Wireless Charger 20W Black (WCJ02ZM) (GDS4108CN)

    Автотримач MI QI Car Wireless Charger 20W — розробка Xiaomi, здатна вирішити одразу кілька нагальних проблем. Модель порадує як стильним дизайном, так і функціональними ноу-хау: бездротовою зарядкою, додатковою кабельною зарядкою в комплекті, набором датчиків і іншими корисними опціями.

    Для закріплення телефону на платформі використовується затискач. Завдяки ІЧ-датчику, він автоматично розкривається, коли ви підносите гаджет. Універсальне кріплення розраховане на будь-яку модель смартфона шириною до 85 міліметрів. Сумісно не тільки з пристроями Xiaomi, але і іншими брендами, включаючи Айфони.

    Власне тримач за допомогою затиску кріпиться на спеціальній платформі, що імітує вентиляційну решітку. Платформа передбачена в комплекті, клеїться на торпедо. Система кріплень достатньо надійна, щоб витримати їзду по бездоріжжю або різке гальмування.

    Шарнірна конструкція дозволяє плавно відрегулювати положення смартфона — ви можете самостійно налаштувати кут огляду і легко поміняти його в разі потреби.

    Готовність до роботи підтверджує світлова індикація — кільце по контуру синього кольору. Добре видно в будь-який час доби.

    Потужність бездротової зарядки — 20 Вт. Крім того, можна заряджати не один смартфон, але і інші пристрої. Для цього Xiaomi MI QI Car Wireless Charger 20W оснащений додатковим ЗП з двома портами USB, його можна підключити до прикурювача авто.

    Автотримач не перегрівається в процесі роботи завдяки двоступеневому охолодженню. Передбачена система виявлення сторонніх предметів, захист від перенапруги та інші «плюшки».

    З мінусів — за все треба платити, ціна моделі приблизно в три рази вище в порівнянні з автотримачами з більш скромним оснащенням. Крім того, відносним недоліком можна назвати відсутність вибору зовнішнього вигляду — Xiaomi MI QI Car Wireless Charger 20W випускається тільки в чорному кольорі.

    В якості бонусу — дві моделі автотримачів з оригінальним кріпленням

    Незважаючи на популярність автомобільних тримачів, які кріпляться на решітку повітряпроводу або торпедо, універсального місця не існує, кожен автовласник обладнує салон за власним смаком і поняттям про комфорт. Тому в цій статті ми розглянемо ще дві моделі пристроїв з незвичайною конструкцією. Формально вони не входять у наш ТОП, але в процесі вибору оптимального девайса рекомендуємо звернути на них увагу.

    Baseus Back Seat Car Mount Holder — автотримач з кріпленням на підголовник

    Baseus Back Seat Car Mount Holder - модель автотримача для НЕ егоїстів, які піклуються про пасажирів. Відмінно підійде для тривалих подорожей, поїздок з дітьми.

    Автотримач Baseus Back Seat Car Mount Holder Black (SUHZ-01)

    Переважна більшість автотримачів розраховані на використання телефона водієм. Але ж в машині можуть знаходитися і пасажири, в тому числі — маленькі діти і підлітки, для яких навіть коротка поїздка стає нестерпно нудною. Baseus вирішили подібні проблеми, випустивши автотримач Back Seat Car Mount Holder, який фіксується на підголівнику переднього сидіння і дозволяє дивитися фільми, мультики та інший контент пасажирам на задньому.

    Модель легко утримує більшість планшетів і будь-які смартфони, включаючи великі моделі, дозволяє повертати екран в будь-яке положення. На стійках підголівника її можна закріпити в два кліки.

    Hoco CA25 Lotto series magnetic CD Port holder — фіксація на CD-слоті магнітоли

    Hoco CA25 Lotto series magnetic CD Port holder - оригінальна модель автотримача, яка допоможе оптимізувати простір салону за рахунок відсіків, що не використовуються.

    Автотримач магнітний Hoco CA25 Lotto series magnetic CD Port holder Black

    Хоча за прямим призначенням CD-диски вже практично не використовуються меломанами, багато автомагнітол досі оснащені відсіками під компакт-диски. Чому б ергономічно не використати місце, і не встановити в нього автотримач Hoco CA25 Lotto. Оригінальна конструкція пристрою гарантує надійну фіксацію без люфтів і вібрацій. А потужний магніт легко утримає смартфони та планшети будь-яких габаритів, без обмежень по ширині гаджета. Шарнір забезпечить вільний вибір кута огляду, а м'які прокладки кріплень не дають подряпати мобільний або деталі салону.

    Популярні питання про автотримачі для смартфонів

    ❔ При установці смартфона на тримач з бездротовою зарядкою зарядка АКБ починається автоматично. Як її відключити, щоб не перезарядити акумулятор?

    У хороших моделях автотримачів з бездротовою зарядкою передбачений смарт-чіп, який забезпечує багаторівневий захист смартфона від перевантаження, перенапруги, перегріву і короткого замикання.

    ❔ Автотримачі з клеєм залишають сліди?

    Ні. Ні автотримачі з клейовою основою, ні моделі на вакуумній присосці не залишають слідів на торпедо та інших елементах салону машини.

    ❔ Автотримачі випускають під конкретні моделі смартфонів?

    Ні, ці пристрої універсальні і підходять для більшості смартфонів і невеликих планшетів. Єдине, що потрібно враховувати — ширину гаджета, якщо принцип утримання телефона — автозатискач або розсувний механізм. Але і в таких моделях діапазон досить широкий.
    Опублікував: ; Останнє редагування: 2021-11-25
    Поділитися в соціальних мережах
    Поділитися в Facebook Поделиться в Viber Поделиться в Telegram