Усі результати пошуку →
    По вашому запиту нічого не знайдено. Уточніть свій запит
    phone
    Телефони
    по Україні
    (044) 377-51-55
    Напишіть нам
    Написать в Telegram
    2
    Укр
    • Графік роботи кол-центра: 9:00 - 19:00
    • Графік роботи магазинів:
      • м.Київ, вул. Ушинського, 1: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м.Київ, пр-т Академіка Палладіна, 24: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м.Київ, вул. Довженко, 1: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м.Київ, пр-т Степана Бандери, 8: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м. Київ, вул. Гетьмана Павла Полуботка, 90A: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м. Київ, вул. Срібнокільська, 5Б: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: Вихідний
      • м. Київ, Печерська пл., 1: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: Вихідний
    Фільтри

    Як вибрати чохол для планшета

    Коли проблема з вибором самого планшета вже вирішена, з'являється наступна — підбір аксесуарів. Це може бути захисна плівка або скло, а також чохол. Кожен користувач сам вибирає, що потрібно саме йому. Якщо ви вирішили купити захисний чохол, ця стаття допоможе вам розібратися, які вони бувають і які нюанси варто знати при виборі.

    Основні якості захисного чохла

    Іноді може здатися, що такий аксесуар, як чохол, не потрібен. Особливо якщо планшет оснащений вишуканою задньою панеллю, привабливим дизайном корпусу і виготовлений з якісних матеріалів. До того ж, нерідко хочеться, щоб всі навколо бачили логотип виробника, наприклад, того ж новенького iPad. Однак і виробники, і продавці-консультанти наполягають на використанні чохла. Наведемо на користь цього три основних аргументи:

    • зручність. Девайс буде менше ковзати в руках і на різних поверхнях. Крім того, є кілька типів чохлів, завдяки яким планшет можна легко зафіксувати в потрібному положенні;
    • естетика. Зі смаком підібрані аксесуари надають гаджетам індивідуальності. Застосування декількох, принципово різних чохлів в різні дні, дасть відчуття новизни і повністю позбавить від одноманітності. Крім того, різноманітність чохлів набагато ширше, ніж задніх панелей планшетів. Тому якщо спочатку модель гаджета не подобається вам зовні, за допомогою аксесуара це легко виправити;
    • захист. Мало хто з користувачів замислюється про умови транспортування гаджета. Тому контакт планшета з ключами, дріб’язком та іншими деталями нерідкий. Яким би міцним, якісним і зносостійким не зробили б корпус, згодом на ньому все одно з'являться подряпини, потертості і навіть вм'ятини. Щільний захисний чохол допоможе уникнути таких наслідків.

    Сумісність з моделлю планшета

    У цьому пункті багато розповідати не будемо, в цілому він очевидний. Чохол і пристрій повинні збігатися за рядом параметрів. В першу чергу — розміром діагоналі. Для універсальних аксесуарів цього достатньо. Якщо ж підбирати захист під конкретну модель гаджета, то буде забезпечений простий доступ до кнопок, камер, різноманітних датчиків.

    Наприклад, чохол AIRON Premium Black повністю відповідає планшету Samsung T595 Galaxy Tab A 10.5 2018, тому експлуатація гаджета максимально зручна.

    Різновиди чохлів: основні типи

    Асортимент сучасного ринку настільки великий, що є сенс об'єднувати всі існуючі чохли в кілька типів. Всі їх перерахувати в рамках однієї статті складно, тому відзначимо лише найпопулярніші різновиди.

    Універсальні

    Іноді їх називають накладкою. Використовуються, щоб захищати задню поверхню планшета і його бічні грані.При цьому, як правило, екран буде незахищеним. Однак, є і такі універсальні моделі, які мають кришку для екрану. В ході використання універсальний чохол буде постійно перебувати на планшеті і трохи збільшувати його розміри і вагу.

    З клавіатурою

    Перевага такого чохла в тому, що він дає можливість використовувати планшет в якості нетбука. У більшості випадків чохол з клавіатурою підключається через USB-порт, відповідно, планшет повинен бути оснащений цим роз'ємом.

    Чохли-книжки

    Закривають і надійно захищають всі сторони девайса. Крім того, в такому чохлі планшет виглядає строго і презентабельно. Можуть бути виготовлені з різних матеріалів, в найнесподіваніших дизайнерських рішеннях. Чохли-книжки досить громіздкі, та й постійно закривати і відкривати його, немов книгу, не кожен захоче. Проте це найнадійніший захист для вашого планшета.

    Багато моделей чохлів-книжок легко перетворюються в зручну підставку для планшета.

    Підставки

    Ідеальне рішення для любителів подивитися на планшеті відео й інший графічний контент: підставки дозволяють встановити гаджет під потрібним кутом практично на будь-якій горизонтальній поверхні.

    Чохли-сумки

    Оптимально підійдуть для планшетів з великою діагоналлю. Такий виріб добре захистить планшет під час транспортування. Як правило, в чохли-сумки можна помістити не тільки планшет, але і зарядний пристрій для нього та інші приємні дрібниці. Як правило, він виготовляється зі шкіри, екошкіри або щільних тканин.

    Вибір того чи іншого чохла для планшета по типу суто індивідуальний, адже вподобання і потреби у всіх різні. Оцініть, за яких умов найчастіше використовуєте гаджет, і виходячи з цього приймайте рішення.

    Матеріали чохлів

    Від матеріалу залежить якість, надійність і довговічність виробу. Найпопулярнішими можна назвати:

    • шкіряні. Чохли з натуральної шкіри мають стильний, привабливий зовнішній вигляд. Крім того, такий аксесуар здатний підкреслити фінансове благополуччя власника. Шкіряний чохол прослужить максимально довго, забезпечуючи якісний і надійний захист. Однак, за такий виріб доведеться чимало заплатити. При цьому якщо зіставити ціну з терміном використання, то переваги шкіри незаперечні;
    • силіконові. Запобігають ковзанню і добре захищають від несильних ударів. Це недорогі аксесуари. З мінусів — добре вбирають пил та інші забруднення;
    • поліуретанові. Поліуретанові чохли представлені у величезному асортименті, а значить — зможуть урізноманітнити зовнішній вигляд планшета. Такий матеріал стійкий до низьких температур, тому на морозі не втрачає своїх якостей;
    • зі шкірозамінника або штучної шкіри. Дешевший, якщо порівнювати з натуральною шкірою. При неакуратному використанні можуть швидко з'явитися потертості і подряпини. Однак, незважаючи на це, чохол буде стильно виглядати на планшеті і добре захищати його;
    • пластикові. Недорогі, легкі вироби, які порадують вибором кольорів і форм. Правда, серйозні або тривалі механічні навантаження чохлам із пластику протипоказані;
    • текстильні. Чохли з натуральної тканини запобігають появі на планшеті відбитків пальців і інших забруднень. В іншому захист не дуже надійний. Аксесуари з текстилю вибирають, головним чином, щоб підкреслити оригінальний смак власника, підняти настрій при погляді на гаджет;
    • дерев'яні. Ексклюзивний матеріал, дерев'яні чохли рідко зустрінеш в каталогах магазинів. Але пошукати їх варто: такі аксесуари легкі і міцні, а сам факт володіння привертає до користувача увагу оточуючих;
    • металеві. Це найміцніші і надійні чохли. Подряпини, правда, на них з'являються досить швидко, але від ударів гаджет буде захищений добре. З мінусів — велика вага і досить висока ціна.
    • Металевий чохол A-Case Diamond Case White для планшета iPad mini забезпечить надійний захист Айпада і стильно виглядає.

    Виробники чохлів

    Крім чохлів відповідного планшету бренду, в інтернет-магазині можна придбати копії. Це чохли різних виробників, які не поступаються оригіналам за якістю, але коштують значно дешевше оригінальних. Ось деякі з них:

    В принципі, для захисних аксесуарів різниці між копіями та оригіналами практично немає. Головне — чітко підібрати чохол під вашу модель, а також віддати перевагу якісним матеріалам.

    Підіб'ємо підсумки

    Чохол — це не просто захисний засіб, але ще і стильний аксесуар, який підкреслює смак власника. При виборі відповідного виробу крім дизайну потрібно визначитися з типом аксесуара і матеріалом. Також важлива сумісність чохла з моделлю вашого планшета.

    Сучасний ринок пропонує користувачам величезний асортимент чохлів для планшетів. Цікаві моделі відомих брендів ви без зусиль знайдете в інтернет-магазині Aks.ua.

    Часті питання про чохли для планшетів

    ❤️ Який тип чохла краще?

    Залежить від того, як ви використовуєте гаджет. Серед найпоширеніших видів відзначимо чохли-книжки і бампери.

    ❤️ Як доглядати за чохлом для планшета?

    Пластик чи полікарбонат достатньо протирати від пилу і інших забруднень м'якою серветкою. Силікон краще не піддавати дії прямих сонячних променів, а для чохлів з натуральної шкіри можна використовувати відповідний за кольором взуттєвий крем або віск.

    ❤️ Щоб використовувати планшет, чохол кожен раз потрібно знімати?

    Ні, тільки якщо ви виберете футляр. У чохлах-книжках досить відкрити кришку, а бампери зовсім не закривають екран. До того ж, правильно підібраний аксесуар залишає вільний доступ до портів і кнопок.
    Опублікував: ; Останнє редагування: 2021-11-25
    Поділитися в соціальних мережах
    Поділитися в Facebook Поделиться в Viber Поделиться в Telegram