Усі результати пошуку →
    По вашому запиту нічого не знайдено. Уточніть свій запит
    phone
    Телефони
    по Україні
    (044) 377-51-55
    Напишіть нам
    Написать в Telegram
    2
    Укр
    • Графік роботи кол-центра: 9:00 - 19:00
    • Графік роботи магазинів:
      • м.Київ, вул. Ушинського, 1: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м.Київ, пр-т Академіка Палладіна, 24: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м.Київ, вул. Довженко, 1: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м.Київ, пр-т Степана Бандери, 8: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м. Київ, вул. Гетьмана Павла Полуботка, 90A: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м. Київ, вул. Срібнокільська, 5Б: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: Вихідний
      • м. Київ, Печерська пл., 1: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: Вихідний

    Блог

    Фільтри
    • знайдені 53 статті
    Як налаштувати Wi-Fi роутер
    В одній з минулих статей блогу АКС ми вже писали, як правильно вибрати роутер. Ви визначилися з відповідною моделлю, оформили покупку і отримали маршрутизатор мрії. Але що з ним робити далі, адже просто включити техніку в розетку мало? У цьому матеріалі поговоримо з вами про те, як правильно налаштувати роутер і зробити його роботу максимально ефективною.
    Огляд нової ігрової відеокарти NVidia GEFORCE RTX 3090
    nVIDIA анонсувала лінійку відеокарт нового покоління GEFORCE RTX 30xx. Флагманська модель серії отримала назву NVidia GEFORCE RTX 3090. Базові характеристики і можливості цього воістину монстра комп'ютерних комплектуючих розглянемо в цій статті блогу АКС.
    Як діяти, якщо потрібно непомітно зламати телефон
    Зазвичай причиною покупки нового смартфона служить вихід з ладу старого або його втрата. Іноді бюджет дозволяє оновити модель відразу після виходу на ринок новенького флагмана. А що робити, якщо новий вже з'явився на прилавках, а ваш ще працює, і ніхто не хоче робити вам приємний подарунок? Можна спробувати зламати телефон. Як це зробити непомітно, розповідаємо в цій статті блогу АКС.
    Як підключити смарт-приставку
    В блозі АКС ми вже розповідали, як правильно вибрати якісний медіаплеєр, що повністю відповідатиме вашим запитам. Але щоб техніка коректно працювала, її необхідно правильно підключити. Ви отримали замовлення, розпакували гаджет і не знаєте, що робити далі? Тоді ця стаття для вас!
    Як наклеїти захисне скло
    Захисне скло — надзвичайно корисний аксесуар, який не варто ігнорувати всім власникам гаджетів. Загартоване захисне скло навіть високої якості можна купити недорого. Але для початку експлуатації його потрібно встановити на дисплей смартфона або планшета. У цьому матеріалі блог АКС розповість, як правильно наклеїти скло на екран пристрою, і яких помилок при цьому варто уникати.
    Як вибрати смарт-приставку для телевізора
    Відмінною альтернативою дорогим смарт-телевізорам або громіздкому обладнанню супутникового ТБ може стати компактний, функціональний і порівняно дешевий медіаплеєр. Цей тип пристроїв орієнтований на підключення до телевізорів (та іншої техніки) для відтворення контенту з інтернет-джерел. А щоб вам було простіше підібрати оптимальний варіант медіаплеєра, ознайомтеся з новою статтею блогу АКС.
    Збірка ігрових ПК: як зібрати собі ігровий комп'ютер
    Любителі відволіктися від побутових проблем, поринувши в атмосферу віртуальних битв і головоломних квестів, відмінно знають, що для повноцінного геймінга знадобиться відповідне технічне оснащення. Про основні моменти вибору підходящого для ігор комп'ютерного заліза поговоримо в цій статті блогу АКС.
    Що робити, якщо телефон не включається
    Зручний і функціональний смартфон — невід'ємна частина сучасного життя. Але навіть якісний фірмовий гаджет в один далеко не прекрасний момент може піднести неприємний сюрприз і просто перестати працювати. Про те, чому телефон може перестати включатися, і як виправити основні причини несправностей, розглянемо в цій статті блогу АКС.
    Як вибрати акумулятор до телефона
    Хоча останні моделі мобільних телефонів стають все більш вдосконаленими, вразливі місця в них були, є і, напевно, будуть в подальшому. І одним з таких вузьких місць є акумулятор телефона. Швидкий природний знос, обумовлений недоліками сучасних технологій виробництва, призводить до необхідності міняти АКБ через рік-два після початку експлуатації. Про те, як вибрати новий акумулятор для смартфона, ви дізнаєтеся з нової статті блогу АКС.
    Види клавіатур за будовою клавіш та інші особливості конструкції
    При виборі клавіатури більшість користувачів звертають увагу на тип підключення, дизайн, розташування кнопок/розкладку. А ось особливості конструкції зазвичай відходять на другий план. І це при тому, що саме внутрішня будова клавіш впливає на довговічність пристрою і зручність роботи з ним. Тому в цій статті блогу АКС розберемо основні види клавіатур за типом кнопок, їх переваги і недоліки.
    SSD vs HDD — чим відрізняються і що краще
    На ринку накопичувачів для комп'ютерів і ноутбуків представлені два типи дисків — твердотільні SSD і вінчестери HDD. У чому різниця між ними, плюси і мінуси кожного виду пристроїв і що краще вибрати, розглянемо в новій статті блогу АКС.
    Що таке touch screen (тачскрін) смартфона і як він працює
    Смартфони та інші пристрої з сенсорними екранами щільно увійшли в повсякденне життя. Але звично свапая або тапая по дисплею, ви напевно замислювалися, чому гаджет реагує на команди. Для допитливих користувачів, яким цікаво, як влаштований тачскрін і як він працює, блог АКС підготував цей матеріал.
    Найкращі навушники до 1000 гривень, ТОП-5 моделей навушників та гарнитур
    Ринок навушників і гарнітур включає тисячі різноманітних моделей. Щоб вам було простіше вибрати підходящий аксесуар, блог АКС підготував для читачів ТОП-5 кращих навушників та гарнитур за ціною до 1000 гривень.
    Стандарти захисту смартфонів від пилу і води
    Водонепроникний або вологозахищений телефон? А може, з захистом від пилу? Розбираємося в стандартах захисту смартфонів IP67 і IP68 в новій статті блогу АКС.
    Як вибрати паяльну станцію: види та особливості обладнання для пайки
    Якщо при регулярній пайці складних плат або ремонті електроніки функціональності паяльника вам недостатньо — варто задуматися о придбанні паяльної станції. Ключові моменти вибору паяльного обладнання розглянемо в цій статті блогу АКС.
    Короткий огляд цифрового тюнера Т2 World Vision T62A LAN
    Відмова від аналогового ТБ і кодування супутникових каналів в Україні викликали великий попит на цифрові тюнери стандарту Т2. У цьому огляді блогу АКС пропонуємо читачам розібратися з ключовими особливостями однієї з найвдаліших моделей ресиверів World Vision — спеціальної версії T62A LAN.
    Різниця між акумуляторами і батарейками
    Вибір пальчикової батарейки або акумулятора AA — не така проста задача, як здається на перший погляд. У чому різниця між цими елементами живлення, що краще і на які параметри звернути увагу перед покупкою, розбираємося з блогом АКС.
    Вибір SSD для ноутбука: основи, тонкощі та підводні камені
    Новий SSD-диск може значно прискорити роботу навіть старого ноутбука. Про те, як правильно вибрати твердотільний накопичувач для вашого лептопа, які характеристики врахувати в процесі вибору та корисні поради від AKS.ua читайте в <a href="https://www.aks.ua/uk/blog/vybor-ssd-dlya-noutbuka-osnovy-tonkosti-i-podvodnye-kamni.html">статті</a>
    Без чохла як без рук
    З цієї статті Ви дізнаєтесь які існують чохли для мобільних телефонів (їх типи, особливості, рівні захисту гаджета, зовнішнє оформлення) і зможете вирішити, який захисний аксесуар максимально підходить саме Вам! <a href="https://www.aks.ua/uk/blog/bez-chehla-kak-bez-ruk.html">Читати статтю</a>
    Догляд за акумулятором телефону
    Акумулятори (АКБ) смартфонів відіграють важливу роль у нашому повсякденному житті, живлячи наші пристрої та підтримуючи зв'язок. Проте їхньому належному догляду часто не приділяється належної уваги, що призводить до скорочення часу автономної роботи та проблем з продуктивністю. У цій статті блогу інтернет магазину AKS.ua ми докладно розглянемо найкращі методи догляду за батареєю смартфона та надамо додаткові відомості про оптимізацію роботи батареї.
    ТОП бездротових навушників
    Блютуз навушники – наш постійний супутник. Ми користуємось ними на роботі, на пробіжках, вдома, в спортзалі. Обрати найкращі бездротові навушники - це завдання, яке може бути досить складним. Особливо, коли ви шукаєте модель, яка поєднує в собі відмінну якість звуку і доступну ціну. Ми хотіли б допомогти вам у непростому виборі найкращих аксесуарів. У статті блогу інтернет-магазину AKS.ua представлені різні економічні моделі та більш ексклюзивні бездротові навушники.
    Зарядка  гаджетів у 2024: путівник по сучасним зарядним рішенням
    Сучасний ринок переповнений різними видами зарядних пристроїв. Вони різняться за потужністю, компактністю, видом зарядки, інтерфейсом та брендами. Також були створені нові типи зарядних пристроїв, завдяки яким ви можете заряджати смартфони, планшети та ноутбуки іншими методами. Щоб вам було простіше розібратися в різноманітності зарядок, пропонуємо ознайомитись з цією статтею блогу АКС.
    Як обрати захисне скло для смартфона
    Багато хто задається питаннями, чи потрібне захисне скло на екран смартфона, чим скло допоможе? Основні відповіді на ці питання розглянемо в цій статті блогу АКС
    Як відновити чохол для телефону
    Використовуючи чохол, можна розраховувати на довготривалу експлуатацію телефона. В наш час чохли випускаються різних типів, різної конструкції, з різних матеріалів, різнобарвні та з різними написами, які відповідають стилю життя споживача та відображають його творчі смаки. При цьому не має значення, з якого матеріалу зроблено ваш чохол – з часом вони зношуються, брудняться або просто набридають. Що ж робити та як почистити чохол для телефона? Знайдіть відповіді на існуючі у вас запитання в статті блогу інтернет-магазину AKS.ua.
    Типи дисплеїв телефона
    У виборі нового телефона більшу увагу ми звертаємо саме на екран телефона (чіткість та яскравість відтворення, швидкий відгук). У цій статті ми детальніше розглянемо типи дисплеїв та їх характеристики, блог інтернет-магазину AKS.ua.
    Топ 5 автотримачів 2019
    Смартфон настільки сильно увійшов у наше життя, що все частіше використовувати його доводиться навіть за кермом. Щоб зробити процес максимально комфортним і безпечним, можна встановити гаджет на автотримач. У цій статті блог АКС підготував добірку кращих автотримачів 2019 року.
    Як замінити захисне скло на телефоні
    Смартфон — річ, яку хочеться максимально захистити від механічних пошкоджень, забезпечити тривалу і стабільну експлуатацію. У цьому питанні допоможе захисне скло. Про те, як зняти старе і приклеїти нове захисне скло на екран телефона, піде мова в цій статті.
    Доступні флагмани: короткий огляд Samsung Galaxy S10 Lite і Galaxy Note10 Lite
    У найближчі дні на ринок вийде відразу дві новинки від південнокорейського гіганта Самсунг: лайт-версії торішніх флагманів Galaxy S10 і Galaxy Note10. В очікуванні їх появи у продажу блог АКС підготував невеликий огляд цих моделей смартфонів.
    Показати ще 23 статті

    Відгуки