Усі результати пошуку →
    По вашому запиту нічого не знайдено. Уточніть свій запит
    phone
    Телефони
    по Україні
    (044) 377-51-55
    Напишіть нам
    Написать в Telegram
    2
    Укр
    • Графік роботи кол-центра: 9:00 - 19:00
    • Графік роботи магазинів:
      • м.Київ, вул. Ушинського, 1: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м.Київ, пр-т Академіка Палладіна, 24: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м.Київ, вул. Довженко, 1: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м.Київ, пр-т Степана Бандери, 8: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м. Київ, вул. Гетьмана Павла Полуботка, 90A: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м. Київ, вул. Срібнокільська, 5Б: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: Вихідний
      • м. Київ, Печерська пл., 1: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: Вихідний
    Фільтри

    Без чохла як без рук

    У наш час ніхто і дня не зможе прожити без мобільного телефону. Насамперед, що ми робимо коли прокидаємося — це беремо в руки смартфон, щоб вимкнути будильник, а потім обновити стрічку новин, протягом дня гаджет постійно перебуває поруч з нами і постійно піддає себе впливу оточуючих факторів. З нашим шаленим ритмом ми повинні убезпечити свій телефон, з першого дня нашого з ним спільного життя. З цим завданням відмінно впораються чохли для телефонів. А які бувають види, ми розповімо нижче.

    Крок 1. Вибір виду чохла

    На сьогоднішній день вибір чохлів просто захоплює дух, так як аксесуар можна підібрати на будь-який смак і колір. Щоб Вам було простіше визначитися з вибором, ми розповімо про види найпопулярніших чохлів без яких в подальшому Ви не зможете уявити своє життя.

    Чохол-накладка

    чохол накладка
    Найпопулярніший вид чохла це звичайно ж всіма улюблений « чохол-накладка». Чим він такий унікальний? Все дуже просто! По-перше, це зручно, так як він закриває тільки задню панель і надає функціональний доступ до всіх портів і камері Вашого телефону. По-друге, він не збільшує габаритів смартфону, що абсолютно зручно в щоденному використанні. І, по-третє, це красиво, так як виробники максимально намагаються дивувати всілякими формами і неймовірними дизайнами.

    Представляємо Вашій увазі найкрутіші бренди чохлів-накладок:

    чохол ipaky
    iPaky. Думаю багато хто з Вас вже чув про цей бренд, чому ж він завоював серця багатьох? Один з найбільш ключових чинників — це звичайно якість продукції. Виробник звернув увагу на використання міцних і термостійких матеріалів, щоб максимально убезпечити Ваш пристрій від пошкоджень. До складу чохлів iPaky входить термопластичний поліуретан, загартований полікарбонат, а також натуральна та синтетична шкіра. Багато з користувачів даного бренду чохла вже відчули якість преміум-класу, ними можете стати і Ви!
    чохол nillkin
    Nillkin. Дана компанія з моменту свого заснування посилено працює над пошуком стилю, форми і матеріалів для виготовлення чохлів. У модельному ряді цього бренду ми можемо помітити як від самих тонких чохлів можна перейти до масивних, як від лаконічного дизайну ми переносимося до яскравого стилю. Виробники Nillkin активно працюють по всьому світу, саме в цьому полягає багатогранність у виборі модельного ряду чохлів і це не може не радувати!
    чохол baseus
    Baseus. У свою чергу виробник даної моделі чохлів звернув свою увагу на дизайн сегмента бізнес-класу. У модельному ряді бренду Baseus представлений лаконічний дизайн для справжніх любителів класики і мінімалізму. Якщо ж Ви таким є тоді Вам за цим посиланням.

    Бампер

    бампер-чохол
    Призначення чохла-бампера полягає в тому, щоб охопити телефон по бічних гранях, тим самим обмежити пристрій від зіткнень з поверхнями, при цьому залишити відкритими передню і задню панель. Дуже добре підходить для тих хто хоче зберегти зовнішній вигляд смартфона і убезпечити його від пошкоджень, а що стосується заднього фронту і екрану то тут Вам допоможуть захисні стекла або плівки для телефону

    Чохол-книжка

    фліп чохол
    Що стосується даної моделі чохла-книжки, тут можна сміливо сказати, що Ви забезпечите Ваш гаджет по повній, а саме екран, задню панель і бічну грань в повному розмірі. Найчастіше для такого виду чохла використовують високоякісні, зносостійкі матеріали, такі як шкіра або шкірозамінник, а всередині обов'язково зроблена підкладка з мікрофібри, завдяки цьому Ви забудете за подряпини на задній панелі, вм'ятини на бічних сторонах і вічне протирання екрану. До того ж дуже багато хто використовує даний чохол в якості підставки для зручного перегляду на різних поверхнях.

    Крок 2. Вибір форми чохла

    Різноманітність чохлів в наш час просто зашкалює, якщо ж говорити про форму, то тут фантазії виробників немає меж. Нижче ми розповімо які форми зараз найпопулярніші.

    Ультратонкі чохли

    На сьогоднішній день ультратонкі чохли для телефону користуються найбільшим попитом. Чому? Давайте розкладемо все по поличках. Завдяки своєму надтонкому, але не менш міцному матеріалу, чохол не змінює розмір гаджета і надає захист високого рівня. Це зручно тому, що в руці Ви практично не помітите різниці, коли телефон знаходиться в чохлі, а коли без. До того ж зараз бренди приділяють багато уваги дизайну ультратонких чохлів, тому безліч людей так люблять цю форму.
    тонкий чохол для телефону

    Стандартні чохли

    Зазвичай виконані з силікону або пластику. Якраз для любителів «золотої середини». Таких стандартних чохлів представлено найбільше розмаїття.
    пластиковий чохол для телефону

    Чохли з підвищеним рівнем захисту

    Тут складно не помітити, що такий чохол значно збільшує габарити Вашого смартфона і додає йому масивності. В такому захисному чохлі не страшно нічого, оскільки він надає захист максимального рівня. Такі чохли найчастіше купують чоловіки, так як це відмінний спосіб виразити свій характер, завдяки формі і розміру аксесуара.
    захисний чохол для телефону

    Крок 3. Вибір дизайну чохла

    Ну а зараз поговоримо про найцікавіше у виборі чохла. Звичайно ж про його дизайн. Багато хто навіть не замислюється про функціональне призначення аксесуара, побачивши приголомшливо гарний чохол.

    Оригінальні чохли

    Чималим попитом користуються зараз оригінальні чохли. Виробники таких чохлів максимально пристосовують аксесуар під форму, функціональні чи інші особливості телефону, щоб чохол виглядав як «рідній». Для любителів бренду свого телефону такі чохли дуже припадуть до душі.
    оригінальний чохол для телефону

    Дизайн преміум сегменту

    Ідеальне рішення для депутатів, бізнесменів, ділових людей. Такі преміум чохли зазвичай зустрічаються в класичних кольорах (чорний, червоний, білий), а також зроблені з щільного матеріалу для гарного захисту. Якість відчувається відразу як тільки береш в руки цей чохол, за ціною вони звичайно ж вище на відміну від стандартних чохлів, але це просто «must have» для любителів шику та блиску.
    преміум чохли для телефону

    Чохли з малюнками

    Для яскравих і позитивних саме те, відмінний спосіб виразити свій настрій за допомогою чохла. Зазвичай даний вид чохлів користується попитом у дівчат, що не дивно. На сьогоднішній день на чохлах можна побачити все що завгодно, підібрати свій аксесуар максимально під себе, під свої інтереси і хобі.
    чохол з малюнком для телефону
    Вибір звичайно ж залишається за Вами, не потрібно боятися висловлювати свою індивідуальність за допомогою аксесуара для мобільного телефону, але не забувайте про функціональне призначення (захисті Вашого гаджета) і звичайно звертайте увагу на Ваші потреби при виборі чохла.
    Опублікував: ; Останнє редагування: 2021-11-25
    Поділитися в соціальних мережах
    Поділитися в Facebook Поделиться в Viber Поделиться в Telegram