Усі результати пошуку →
    По вашому запиту нічого не знайдено. Уточніть свій запит
    phone
    Телефони
    по Україні
    (044) 377-51-55
    Напишіть нам
    Написать в Telegram
    2
    Укр
    • Графік роботи кол-центра: 9:00 - 19:00
    • Графік роботи магазинів:
      • м.Київ, вул. Ушинського, 1: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м.Київ, пр-т Академіка Палладіна, 24: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м.Київ, вул. Довженко, 1: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м.Київ, пр-т Степана Бандери, 8: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м. Київ, вул. Гетьмана Павла Полуботка, 90A: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: з 09:00 до 17:00
      • м. Київ, вул. Срібнокільська, 5Б: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: Вихідний
      • м. Київ, Печерська пл., 1: Пн-Сб: з 09:00 до 19:00
        Нд: Вихідний
    Фільтри

    Найкращі навушники до 1000 гривень, ТОП-5 моделей навушників та гарнитур

    Вибір навушників — справа індивідуальна, кожен сам для себе визначає найбільш важливі критерії. Сильний вплив має і анатомічна будова вух, особисті особливості сприйняття звуків, вік слухача. Навіть улюблений музичний стиль має значення. Але з іншого боку, ринок пропонує тисячі різноманітних моделей «вух», і зорієнтуватися в процесі пошуків не завжди легко навіть професійному звукорежисеру. Щоб трохи полегшити вам задачу вибору відповідного аксесуара, блог АКС склав ТОП-5 моделей недорогих навушників (за ціною до 1000 гривень) для щоденного використання.

    Зміст:

    1. Дротова гарнітура для телефона Apple EarPods: фірмова якість «яблучка»
    2. Навушники Panasonic RP-HJE118GU — недорога «веселка»
    3. Гарнітура для телефона Xiaomi Mi True Wireless White (ZBW4409CN/ZBW4420GL): повна свобода рухів
    4. Гарнітура для телефону Remax RB-195HB: вибираємо тип підключення відповідно до настрою
    5. Гарнітура для ПК Sven AP-G988MV Black-Red: соковиті ігрові баси

    Враховуючи побажання всіх користувачів, ми постаралися зробити добірку максимально різноманітною. ТОП включає і комп'ютерні гарнітури, і мініатюрні TWS, і компактні дротяні моделі навушників.

    Дротова гарнітура для телефона Apple EarPods: фірмова якість «яблучка»

    Оригінальна гарнітура Apple EarPods with Lightning Connector (MMTN2ZM/A) повністю відповідає стандартам якості Apple.

    Незважаючи на величезну популярність бездротових Apple EarPods, гарнітура для телефону Apple EarPods with Lightning Connector (MMTN2ZM/A) залишається не менш популярною серед шанувальників бренду. Цьому сприяє ряд переваг моделі як серед інших провідних гарнітур, так і в порівнянні з аналогами TWS:

    • анатомічно правильна форма забезпечує оптимальне розташування і надійну фіксацію навушників в процесі прослуховування;
    • покращена система шумозаглушення і упор на низькі частоти гарантують якісне звучання;
    • електронна «начинка» максимально захищена від попадання пилу і вологи;
    • кабельне підключення за допомогою коннектора Lightning дозволить вам не хвилюватися про заряд, що актуально у випадку з Apple EarPods TWS;
    • ціна гарнітури Apple EarPods with Lightning Connector на порядок нижче аналогів без кабелю.

    Багатьом може здатися, що кабель обмежує свободу дій. Вибір, звичайно, за вами, але варто згадати, що бездротові навушники періодично губляться, випадаючи з вуха. І доводиться купувати нову недешеву пару. З дротовою гарнітури це виключено. А якщо хвилюєтесь про збереження шнура, для транспортування і зберігання можна скористатися спеціальним чохлом.

    Навушники Panasonic RP-HJE118GU — недорога «веселка»

    Навушники Panasonic RP-HJE118GU можна вибрати під будь-який стиль і настрій.

    Моделі Panasonic RP-HJE118GU можна сміливо рекомендувати відразу двом категоріям користувачів — економним покупцям з невеликим бюджетом і любителям яскравих аксесуарів. А також вимогливим до якості звучання меломанам. Адже серед переваг навушників:

    • найнижча в нашому рейтингу ціна (що аж ніяк не відбивається на якості моделі);
    • майже десяток колірних варіацій на вибір — від класичних чорних і білих до сонячних жовтих або елегантних фіолетових;
    • динамічний випромінювач і внутріканальне розміщення амбушюр забезпечують широкий діапазон відтворюваних частот, включаючи виразні баси і чіткі верхи;
    • навушники зручно розташовуються в вушному каналі — м'які силіконові вкладиші зроблені анатомічно правильно, крім того, можна легко підібрати відповідний розмір насадок;
    • штекер L-подібний, тому при підключенні до плеєра або телефона коннектор менше зношується в процесі експлуатації.

    Навушникам «по зубах» будь-які музичні напрямки, будь-то важкий рок або класичний джаз, тому продукт від Panasonic припаде до смаку більшості меломанів. Правда, для розмов модель використовувати не вийде — мікрофон в оснащенні не передбачений.

    Гарнітура для телефона Xiaomi Mi True Wireless White (ZBW4409CN/ZBW4420GL): повна свобода рухів

    Xiaomi Mi True Wireless Earbuds White (ZBW4409CN/ZBW4420GL) відносяться до одного з найпопулярніших типів — повністю бездротових навушників TWS.

    Звичайно, в нашому огляді ми не могли обійти увагою такий популярний формат пристроїв, як TWS — повністю бездротових навушників. Ніяких проводів і наголов'я — два маленьких вкладиша для вух, і зарядний кейс в ролі док-станції. Придивитися до Xiaomi Mi True Wireless Earbuds White (ZBW4409CN/ZBW4420GL) однозначно варто, враховуючи:

    • зручне сенсорне керування
    • маленьку вагу — 4,2 грама на кожен навушник;
    • можливість підключити один навушник, залишивши другий на зарядці або з іншим смартфоном. Або дивитися серіал удвох, по одному пристрою з пари на кожного користувача. Праве «вухо» вважається провідним, але налаштувати режим відтворення можна самостійно;
    • сумісність як з гаджетами на Android, так і iPhone від Apple.

    Правда, формат і форма моделі накладають певні обмеження на використання. По-перше, бажано перед покупкою переконатися, що Mi True Wireless Earbuds White (ZBW4409CN/ZBW4420GL) підійдуть до ваших вух, не будуть випадати і забезпечать повне прилягання (це важливо для шумоізоляції). По-друге, невеликий акумулятор (40 мАг) гарантує не більше чотирьох годин відтворення, так що протягом дня навушники потрібно іноді заряджати в спеціальному кейсі.

    Гарнітура для телефона Remax RB-195HB: вибираємо тип підключення за власним настроєм

    З одного боку, навушники Remax RB-195HB — бездротові. З іншого, кабель для дротового підключення передбачений в комплекті поставки.

    Кожен тип підключення, дротовий і бездротовий, має свої як переваги, так і недоліки. З навушниками Remax RB-195HB вам не доведеться ламати голову, який варіант конекту вибрати, модель дозволяє реалізувати обидва способи — бездротовий через Bluetooth або через кабель mini-jack (роз'єм 3.5 мм). Крім того, гарнітура виділяється серед аналогів завдяки:

    • технології посилення басів, що в поєднанні з приголомшливою звукоізоляцією дозволяє видавати насичений яскравий звук, зберігаючи всі нюанси музичних композицій;
    • ергономічному дизайну, з можливістю налаштувати наголов'я під будь-який розмір;
    • якісним матеріалам корпусу;
    • захисту від води, тому в Remax RB-195HB не страшно потрапити під дощ;
    • потужному акумулятору — батарея на 300 мАг підтримує відтворення звуку до 14 годин і роботу в режимі очікування до 500 годин;
    • швидкій зарядці — повний рівень енергії відновлюється лише за 3 години;
    • мікрофону зі вбудованою системою шумозаглушення;
    • можливості підключення відразу до двох пристроїв.

    Звичайно, якщо ви шанувальник компактних рішень, повнорозмірні чашки будуть для вас не надто зручні. Але з іншого боку — слух у накладних навушниках навантажується набагато менше.

    Гарнітура для ПК Sven AP-G988MV Black-Red: соковиті ігрові баси

    Повнорозмірна гарнітура Sven AP-G988MV Black-Red — ідеальне рішення для ігор на ПК.

    Комп'ютерні ігри передбачають багатогодинні сесії, тому перед запуском варто подбати не тільки про якість звучання, але і максимальний рівень комфорту. Повнорозмірні Sven AP-G988MV Black-Red розроблені спеціально для ігор на ПК, тому гарантують:

    • якісне занурення в атмосферу шутерів і RPG завдяки динамічній конструкції випромінювача, 50-міліметровим динамікам та частотному діапазону в 20-20000 Гц, при опорі в 32 Ом, чутливості 108 дБ;
    • зручну координацію дій через голосовий чат завдяки виносному мікрофону;
    • комфортну посадку повнорозмірних амбушюр — вуха не втомляться навіть через кілька годин використання;
    • стабільне з'єднання з ПК за допомогою кабелю з прямим штекером під роз'єм mini jack 3,5 мм. Тканинне обплетення збереже провід з плином часу і не дасть йому заплутатися.

    Така конструкція вважається оптимальною для комп'ютерних навушників. Природно, Sven AP-G988MV Black-Red можна використовувати не тільки для ігор, але і для перегляду фільмів або прослуховування музики.

    Замість підсумків

    Ми вже говорили, що вибір навушників — справа суто індивідуальна. Тому привабливі з технічної точки зору моделі не завжди справляють гарне враження під час пробного прослуховування. Проте сподіваємося, що ТОП-5 блогу АКС допоможе вам зорієнтуватися у всьому різноманітті аудіоаксесуарів і визначити для себе ключові параметри пристроїв.

    Логічно, що в нашу добірку потрапила лише мала частка представлених на ринку навушників. У цьому матеріалі ми виділили тільки найцікавіші моделі за доступними цінами. Повний асортимент навушників і гарнітур ви можете оцінити в каталозі АКС.

    Популярні питання про навушники та гарнітури

    ✅ Які навушники краще всього для спорту?

    Спортивні навушники відрізняються малою вагою, як правило, внутрікальною конструкцією, завушним або нашийним кріпленням, часто — бездротовим підключенням. Такі моделі не будуть заважати під час тренування і надійно фіксуються. Також корисен захист від води — вологозахищеним навушникам не страшно, якщо їх заллє піт.

    ✅ Які навушники купити для айфона?

    Залежить від моделі вашого гаджета. Так, для iPhone 5 або 6 підійдуть навушники для телефонів зі штекером 3,5 мм, наприклад, гарнітура Apple EarPods with Remote and Mic (MD827). Починаючи з версії iPhone 7 необхідні гарнітури з кабелем lightning. Крім того, варто звернути увагу на моделі з бездротовим підключенням Bluetooth.

    ✅ Які виробники навушників найкращі?

    На ринку навушників представлено чимало гідних фірм. Особливу увагу рекомендуємо звернути на продукцію брендів Awei, QCY, Sven, Xiaomi.
    Опублікував: ; Останнє редагування: 2021-11-25
    Поділитися в соціальних мережах
    Поділитися в Facebook Поделиться в Viber Поделиться в Telegram